Angajari ASESOFT Distribution

nero

Membru Senior
Se cauta:
1. Tehnician garantii / asamblari sisteme - cu urmatoarele cerinte:
- Cunostinte aprofundate hardware
- Instalare / configurare / operare Windows
- Cunostinte de baza retele / internet
- Limba engleza
- Disponibilitate full-time (9-18)
- Domiciliu in Bucuresti

2. Gestionar garantii:
- Operare Windows / Office
- Limba engleza
- Disponibilitate full-time
- Domiciliu in Bucuresti

Se ofera conditii de lucru excelente - sediu nou, modern, masa, posibilitati de avansare. Salariul se discuta cu directorul general.

Trimiteti CV la [ ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL ]
 
Last edited by a moderator:
Scuze de comentarii răutăcioase, dar ce rost au criteriile aberante gen "domiciliu în Bucureşti"? Dacă stau în Domneşti, Otopeni sau Voluntari nu sunt destul de spălat? Ce contează unde stă candidatul, nu e suficient să vină la servici unde i se cere? Sau la nevoie să se mute lângă firmă, dacă îl interesează? Şi ce e aia tehnician cu cunoştinţe aprofundate, masters in computer science e suficient? Care sunt posibilităţile de avansare ale unui tehnician? Maistru sau inginer? Dar ale unui gestionar? Director cu logistica? Un tehnician la garanţii trebuie să se priceapă la reţele? CCNA sau CCNP? Ce anunţ de Bucureşti pe stânga, cum treci de Glina.
: puke:
 
Esti rau :smile:
As tinde sa cred ca nero doar a dat un forward, nu a creat el acele cerinte...

nero - unde e sediul ? Sunt relativ interesat... in definitiv mai am 2 zile si termin facultatea :biggrin:
 
E vorba de disponibilitate de la 9 dimineaţa până la 18 seara, dacă stai în Satu Mare e cam greu să fii punctual.

Tehnicieni cu cunoştinţe aprofundate hardware sunt cam toţi angajaţii de la firmele de calculatoare de la noi, care trebuie să ştie doar să asambleze şi să depaneze sisteme.

Posibilităţi de promovare poate avea oricine, până la orice stadiu, mai puţin de patron. Asta în orice firmă din lumea asta, dacă femeia de serviciu creşte profiturile de 10 ori (eventual nu înjură şi nu pute), devine director. Dacă nu, patronul e tâmpit.

Un tehnician la garanţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în reţele, altfel te trezeşti cu unul care nu ştie să seteze nişte IP-uri, dar ştie să facă overclocking.

Du-te şi te culcă, hev ă nais dei.
 
Un tehnician la garanţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în reţele, altfel te trezeşti cu unul care nu ştie să seteze nişte IP-uri, dar ştie să facă overclocking.
Ha? Care-i legatura dintre IP si garantie? :what:
 
Dacă ai la garanţie o placă de reţea ce faci?

Oricum, e dreptul angajatorului să pună orice condiţii doreşte (afară de cele care discriminează în funcţie de rasă, religie, naţionalitate etc), dacă vrea să ceară cunoştinţe avansate de Solitaire unui tehnician n-are decât să o facă, nu văd cine suntem noi să-l judecăm.
 
Aici se discuta logica acelor conditii din anuntul lui nero, nu dreptul lui de a le pune acolo.

Ce n-am inteles eu e alta:
Se ofera conditii de lucru excelente - sediu nou, modern, masa, posibilitati de avansare.
Adica i se da si o masa ca sa nu isi tina surubelnitele in poala? Sau e vorba de faptul ca firma isi si hraneste angajatii? :rolleyes:
 
Aici se discuta logica acelor conditii din anuntul lui nero, nu dreptul lui de a le pune acolo.
Aşa mă gândeam şi eu, dar tonul lui AdrianB1 părea a cere socoteală.
 
Departe de mine intentia de a-l apara pe AdrianB1, dar majoritatea, daca nu toate semnele de intrebare ridicate de el sunt indreptatite, iar tonul (poate ca) vine ca o reactie la "profesionalismul" anuntului respectiv.
Acum fie vorba intre noi, Rabbit, mai deranjant mi s-a parut tonul tau cu acel "Du-te şi te culcă, hev ă nais dei." decat sarcasmul lui. :wink:
 
Originally posted by Rabbit
Du-te şi te culcă, hev ă nais dei.
Originally posted by Rabbit
Aşa mă gândeam şi eu, dar tonul lui AdrianB1 părea a cere socoteală.

Master Rabbit, what honour for me! To be sent to hell by your majesty himself! I have to polish my words to avoid disturbing your hearing again.

Mi-a displăcut anunţul, nu cine l-a pus. Nu am nimic cu Nero şi cu nimeni altcineva. Poate cu cel ce (nu) a gândit anunţul. E un forum cu pretenţii, de ce să nu avem pretenţii la tot ce se postează?

Poţi locui oriunde, dacă eşti la birou de la 9 la 18 nu e treaba nimănui unde locuieşti. Sau cât de greu e să fii punctual. Oricum, vine patronul acasă să verifice dacă stai în Bucureşti? Sau dacă ai buletin de Staul Mare ţi se cere viză de flotant? No shit.

Teoria cu posibilităţile de promovare e fantastică, dar e doar o teorie. Şi fiind atât de teoretică nici nu trebuie menţionată, oriunde te-ai angaja ai posibilităţi de promovare. "Dacă nu, patronul e tâmpit." Au uitat să menţioneze că poţi respira aer şi ziua e lumină.

Nu are rost continuarea discuţiei pentru că oricum anunţul e balcanic şi Nero nu are decât eventual vina că a făcut copy/paste. Da, mi-ar fi un pic jenă dacă aş da copy/paste la orice trăznaie, chiar dacă nu sunt autorul ei. Dar asta deja e altă discuţie, până atunci ASESOFT va angaja oamenii pe care îi merită şi noi vom intra in UE (oare) cu mentalitate de Glina.
 
AdrianB1 tind sa cred ca ai avut o zi proasta, altfel nu imi explic iesirea ta. Da, am cerut domiciliul in Bucuresti pentru ca am avut angajati din Ploiesti, Pitesti, etc. care pana la urma s-au lasat din cauza navetei sau pur si simplu pentru ca nu le mai ramanea timp liber. Si crede-ma, sunt multe firme in care "tehnicienii" sunt mecanici auto reprofilati si au cunostinte aproape nule de hardware, asa ca am simtit nevoia sa cer cunostinte hardware.
Mesajul a fost inventat de mine, in momentul postarii lui si e special pentru forumul asta.

Noul sediu este pe langa intersectia Mosilor cu Eminescu, pe Strada Marcel Iancu (venind pe Mosilor dinspre Obor e ultima strada pe dreapta inainte de Eminescu).
 
Poate se cade la pace si se poate cere sa domicilieze in zona Bucurestiului, comune invecinate.
Ca sa fie impacata si capra si varza.
 
Originally posted by nero
Noul sediu este pe langa intersectia Mosilor cu Eminescu, pe Strada Marcel Iancu (venind pe Mosilor dinspre Obor e ultima strada pe dreapta inainte de Eminescu).
OK, o sa trimit un CV (trebuie sa il completez, nu l-am mai folosit de vreo 3-4 ani).

Ca o paranteza, si eu am atestat de mecanic auto si sofer profesionist. :biggrin: Bine, in timp ce faceam scoala mi-am dat seama ca nu prea mi se potriveste aceasta meserie asa ca m-am reprofilat. Asta se intampla in 1998 deci am vreo 7 ani de experienta in domeniu. :wink:
 
Originally posted by AdrianB1
Sau dacă ai buletin de Staul Mare ţi se cere viză de flotant? No shit.

...delicioasă eroare!
În altă ordine de idei, chestia cu domiciliul în Bucureşti sux. Uite, o chestiune practic aplicabilă: eu vreau să mă mut în Bucureşti şi bineînţeles că doresc mai întâi să îmi găsesc un loc de muncă acolo. Şi uite-aşa trimit CV, patronul îl expediază că nu am ID bucureştean şi cu asta basta. Rezultat zero.

Oricum, salariul pare a fi negociabil, dar m-ar interesa să ştiu cât ar fi salariul minim oferit, o firmă serioasă specifică acest lucru în oferta de angajare. Dacă se porneşte de la minimul pe economie, atunci poate firma să o lase baltă, e clar că nu e interesată în a angaja oameni buni, ci oameni ieftini.
 
Cosmin cred ca ai prins ideea, ma refeream la oameni necalificati, n-am nimic cu mecanicii auto :smile:
war pe mine ma intereseaza sa ai domiciliul stabil in Bucuresti dupa angajare, de rest e treaba ta. Dupa cum am zis, nu vreau navetisti pentru ca le e lor mai greu si se razgandesc mai usor. Nu-s politist sa va cer mutatie sau viza de flotant.
 
Te inteleg perfect, de curand am vazut si eu niste exemplare la service (nu are rost sa spun firma) de m-am ingrozit, venisem ca si client si ajunsesem sa le dau "sugestii" care evident s-au dovedit corecte. In general nu ma bag in treaba altora dar se apropia sfarsitul programului si aveam 2 persoane in fata, "cazuri" care trebuiau rezolvate cat mai repede ca sa ma primeasca si pe mine...

Cat despre treaba cu domiciliul ce sa mai spun, eu stau in Bucuresti, am serviciul in Bucuresti si totusi distanta este principalul motiv pentru care vreau sa imi schimb job-ul. In fiecare zi pierd minim 2 ore pe drumuri, ca sa nu mai spun de interminabilele asteptari la tramvaiul 5... :frown:

P.S. Cu "pile" merge ? :smile:
 
Back
Top