Androidul - puiuţ de Linux... cum fac?

Sunt și eu curios de browser. Deocamdată am Firefox, mai mult pt. că l-am sincronizat cu FF-ul de pe desktop, dar îmi umple RAM-ul (512MB) într-un minut.
 
In dimineata asta a sosit Android 4.4.3 OTA pentru Nexus 7 2012 WiFi. Problema este ca am tableta rootata so bootloaderul deblocat. Din cate am inteles, ar fi bine sa ignor updateul, sa iau fisierul OTA din alta parte si sa-l instalez din recovery mode. Imi poate confirma cineva asta?
 
Dacă updatezi o să pierzi root-ul și recovery-ul custom și va trebui sa le instalezi din nou, sau poți să iei update-ul fără recovery și gata root-at și să îl instalezi pe ala.
 
Am lasat Androidul sa faca singur update-ul OTA la 4.4.3, dupa reboot a pornit TWRP care a rulat singur scriptul de update, reboot din nou si "voila!". Dupa update am folosit Nexus Toolkit (din nou) sa pun la loc root-ul si custom recovery.
 
În altă ordine de idei, Android is copy-pasta Windows interface stuffs lol. We might've slid to a different parallel universe somehow :frown:
 
Chiar daca o fi de ras, totusi nu stiu cum sa fac. Am un fisier PDF si vreau sa pun pe ecran un link catre el si nu gasesc nici o optiune pentru asa ceva: pot pune o apelare pe telefon catre o persoana, SMS, dar nu un link de fisier. Android 4.3.x.

E important sa il pot deschide in cat mai putini pasi, contine frecvente radio si informatii despre aerodromuri si am nevoie de el in zbor, cand nu am maini libere si timp de deschis My Files-SD card-Downloads-Fisier.
 
Am nevoie de o aplicatie (no root/unlock) care sa ma notifice cand apropie un eveniment din calendar. Am nevoie de ceva care sa faca ca toti dracii, sa bazaie, sa sune, sa ma roage sa ma uit la telefon in conditiile date, iar daca ar afisa ceva si in lockscreen ar fi minunat. Desi pare ceva banal eu inca nu am gasit sau cel mai probabil nu stiu eu unde sa caut!
 
Mulțumesc mult! De ex. am mai folosit asta dar n-a mers. Nu-i vorba di zăși liei, dar chiar nu vreau sa o iau pe calea trial and error si in cazul asta, mai bine imi pun ceasul sa sune de fiecare data de cate ori am nevoie! :biggrin:
 
Color note e ok, poti pune evenimente programate repetitive, liste de cumparaturi sau liste simple. Si e mai ieftin de 10 lei, e gratis.
 
N-am avut nevoie de root-are până azi și, în consecință, nu prea mi-am bătut capul cu așa ceva. Nevoia mă împinge s-o fac și pe-asta, nu din cauza funcționalității telefonului (merge foarte OK), ci pentru că nu pot extrage niște log-uri ce-mi sunt necesare decât pe această cale.
Există pe undeva un ghid detaliat despre cum se face și cu ce? În mare, am idee, dar aș vrea să mai știu și dacă se poate face back-up la ROM-ul original și cum se reinstalează.
 
Back
Top