Androidul - puiuţ de Linux... cum fac?

Nu trebuie sa fii super prost ca sa te trezesti cu un dropper care iti trimite SMS-uri la premium numbers. Sau care iti instaleaza alte droppere ce se activeaza cand conectezi telefonul la PC-ul de la firma si ii compromit securitatea sau fura date si le trimit la servere din Rusia. Daca nu ai rootat tu telefonul, nu-i nici o problema, ti-l rooteaza el. Te ajuta :biggrin:

Cat despre comentariul malitios cu "independenta financiara", io zic ca nici tu nu esti foarte sigur. Nu de alta, dar cu un prieten la o banca si o copie de buletin se pot face multe lucruri in Romania. Sau Anglea.
 
Păi dacă nu ai rootat telefonul și ți-l rootează ei fără probleme, la ce ajută toată discuția asta cu "nu rootați că abloogy-woogy-woo"?

Nu știu ce zici de pretenul de la bancă, dar în UK nu poți face mai nimic doar cu copia buletinului. Și care-i legătura între copia buletinului și telefoanele rootate? Cum naiba ajunge copia buletinului în telefon?

A, ți-ai făcut poză la telefon? Ești un idiot, la fel ca cei care-și fac poze fără țoale cu telefonul.


Una peste alta, principala cauză este eroarea utilizatorului. Pe de altă parte, dacă n-ar fi proști pe lumea asta, ar fi foarte plictisitor. Dar cred că nu despre asta era vorba în discuție.
 
Ok, inrebare inrebatoare: care este cel mai complet/functional media player pentru Android?
AM incercat Mobo, VLC, MX, RockPlayer, si niciunul nu am obrervat sa poata reda toate fisierele pe care vechiul meu Samsung I900 cu Win Mobile 6.5 + Core Player le reda cu brio. Si ma refer aici la fisiere avi, tipice pentru orice PC.
Da, stiu, avi este doar un container, insaexista vreo aplicatie care totusi sa se comporte decent cu asemenea fisiere?

PS: nu am niciun chef sa stau sa re-codez fisiere ca sa fie recunoscute doar de un anumit player sau altul.
 
Pai tocmai ai spus ca stii problema, dar ca o ignori: avi e un container, inauntru poti avea continut encoded cu diverse codecuri - daca nu sunt suportate de player sau de o librarie din Andoid nu o sa mearga, iar media player cu suport 100% pentru orice codec posibil nu exista prin definitie.
 
Pentru ca anumite codecuri sunt proprietare. N-o sa ai player free care sa le decodeze. Si altele sunt infiorator de vechi.
 
MX Player nu e gratuit și „știe” să decodeze și codecuri „proprietare” (mai toate codecurile sînt proprietare într-un fel sau altul, așa că...). Întrebarea mea s-a referit la motivul pentru care îl oferă MX Player cînd „nu vrea” să redea fișierele respective.
 
Incearca BSPlayer si vmplayer, eu cu combinatia asta am reusit sa vad cam tot ce-am avut nevoie pana acum.
 
Io tot nu pricep de ce „nu merge” MX Player.
Sunet, dar fara imagine, sau imagine, fara sunet, sau pur si simplu aplicatia se inchide imediat ce dau click pe fisierul respectiv.

wirespot said:
Incearca BSPlayer si vmplayer, eu cu combinatia asta am reusit sa vad cam tot ce-am avut nevoie pana acum.

OK, o sa incerc.
De BSPlayer stiu de demult, cand il foloseam pe platforma x86, asta pana am aflat ca are spyware.
 
Last edited:
Confunzi adware cu spyware :smile: A fost scandal atunci dar BSPlayer exista oricum într-o eră când încă mai trăgeai chestii pe CD și o conexiune permanentă la internet era un vis imposibil pentru foarte mulți în România :smile:
 
Does it matter? Eu nici macar nu m-am obosit sa vad care-i treaba cu el... la ce UI avea.
 
Back
Top