Un amic mi-a adus un HTC M8 să "văd dacă pot face ceva cu el". Pe scurt telefonul nu mai reuseuste sa incarce OS ul, trece de boot logo, insa dă eroare "system ui has crashed report this to HTC ?" Yes/no, nu conteaza, o ia din nou de la capat cu eroarea.
Am facut factory reset din recovery, clear cache - n-a mers.
Am incercat sa-i pun rom ul stock cu adb - n-a mers - telefonul este listat ca fastboot device, driverii sunt ok, reusesc sa comunic cu el de genul fastboot get var all sau reboot bootloader, totul e ok, pana ii trimit fisierul .zip pe care sa-l scrie, ei bine se ințeapă și rămâne așa cu zecile de minute.
Code:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 3.19.0.0000
(bootloader) version-baseband: 1.29.214500021.12G
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 6.12.401.4
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: 0
(bootloader) imei: 0
(bootloader) imei2: Not Support
(bootloader) meid: 0
(bootloader) product: m8_ul
(bootloader) platform: hTCBmsm8974
(bootloader) modelid: 0P6B10000
(bootloader) cidnum: HTC__032
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 0mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: RUU
(bootloader) commitno-bootloader: XXXXXXX
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
Am incercat si toolul de la HTC pt update - e un proces gen next, next, fara command line, iar rezultatul e cumva asemanator cu cel de mai sus, in sensul ca procesul de update incremeneste, iar progresul este zero.(screenshot mai jos )
Am incercat si alt cablu USB, am incercat cu USB 2.0 - (se mentioneaza prin tutoriale ca cu USB 3.0 ar fi ceva probleme) .
Telefonul este stock, unlocked, unroot -daca aveti ceva idei ce i-as mai putea face, in afara sa-l sfatuiesc sa caute altceva m-ati ajuta tare mult!