Aer curat în/pe lângă București?

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,768
Umidificatorul trebuie sa fie capabil sa si masoare umiditatea si sa poata opri sau porni procesul in functie de umiditatea relativa.
Interesant, doar că fizica funcționează dubios. Personal, când am folosit A/C ca dezumidificator (umiditatea pe insulă era oribilă) aveam un aparat care măsura umiditatea plasat relativ departe de aparat pentru că umiditatea variază în funcție de poziționare și eu nu stăteam fix lângă A/C.

La fel și cu umidificatorul, umiditatea în proximitatea lui va fi mai mare decât umiditatea din apartament. Sunt curios dacă sunt umidificatoare cu senzori remote pe care să-i plasezi strategic prin apartament/casă pentru o funcționare cu rezultate optime. Dar mi s-a mai spus că-s autist deci mno :biggrin:
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,218
Ehm, cred ca toate de le cumperi din magazin si le bagi in priza, au senzorul pe ele undeva. Dar daca iti place sa bricolezi, iti iei senzorii separati, pui un HA sau OpenHAB sau alta traznaie si automatizezi functionarea in functie de acei senzori.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,852
Pfoaaaaa... Si eu am luat Eva Little, fara telecomanda.
Il am si pe acela. Diferenta e cam uriasa: e mult mai confortabil sa ai 5 litri odata, dureaza mai multe zile. Telecomanda cu senzor face o mare diferenta. Chiar si cum e construit intern il face sa fie mai usor de curatat.
Marele plus vine cand emite mai mult abur si atunci umezeste mult mai rapid camera cand chiar ai nevoie.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,768
Clar atunci când ai nevoie să umezească trebuie să fie rapid :goofy:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,852
Mie-mi place umezeala rapida ...
Pe de ata parte, pus pe maxim aduce atat de multa umezeala ca poate sa condenseze pe pereti sau chiar umezeasca lucrurile din jur.
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
1,296
Ăăă nu, Londra este absolut oribil de poluată. Faptul că au o groază de prostii de reguli este ok, dar vine un Lamborghini V12 și strică tot ce au reparat 50 de Priusuri. Și nu-i doar un Lamborghini, ci sunt 50. Minim. Apoi Ferrari șamd, le bârâie băieții bogați pe la semafor pentru că de fapt trebuie să arate că au bani în Londra, nu skills pe circuit.
Da, praf nu este în Londra, de fapt nicăieri prin UK nu-i praf ca în Europa și mai ales ca-n București. Problema Bucureștiului este că are prea puține spații verzi. Personal stau lângă pădure și-i un aer excelent, dar fac 30 min - 1h până prin centru în funcție de trafic și de cât de crizat conduc :smile:
Și da, București -> Londra = lac în puț, este o aglomerare oribilă pe-acolo.
Iar, acum, că stau la Năvodari ...

VIDEO Explozie și incendiu violent pe platforma Petromidia: Cinci răniți și o persoană dispărută / Tanczos Barna: Situaţia este gravă - UPDATE - Esential - HotNews.ro https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24895311-explozie-platforma-petromidia-raniti-planul-rosu.htm
 
  • Sad
Reactions: Neo
Top Bottom