Achizitie bormasina alimentata de la priza

Uită-te la ea la lumină solară, probabil ai iluminat nasol în casă (CRI slab).
 
Need a better camera (Fujifilm AV 150), m-am consultat si cu sotia, zice si ea ca e verde. O fi un nou tip de colorant, isi schmba culoarea in functie de lumina. :smile:
 
Cand ma uit pe ecranul camerei foto ca sa focalizez pt poza il vad albastru si eu, chiar si cand e pus in lumina solara.

LE: Facut poze cu Iphone SE, tinde culoarea spre verde mai ales daca nu e chiar in lumina directa a soarelui. Revin cu poze cand le descarc de pe telefonul sotiei.
 
Last edited:
In poza 3, cea cu eticheta, se vede ca e verde, in restul intr-adevar pare albastra. Asa or fi si celelalte recomandate ca albastre, in realitate sunt verzi. Si facute in Rusia, deci e mai convenabil sa le importi de acolo in UE decat sa le produci local.
 
Poze cu Iphone SE, are cineva ce sta in Berceni un Nikon de imprumut? :biggrin:

Naiba stie, o fi o razbunare a rusilor fata de nemti, sa fie dati in judecata de clientii ce cumpara Bosch albastru care e de fapt verde-albastru si care la poze iese albastru.
441AD848-C172-4F44-B2CC-F1A5107DEC21.jpeg24428483-76D7-4033-BFF2-3DCDEC74600F.jpegA008791C-4B52-47B2-B513-811AA6531DA3.jpeg
 
Deja nu cred că este vina telefonului, cât cum percepeți voi culorile. Dacă poza este din iPhone SE neprocesată, ăla este Bosch "albastru" (care albastru este într-adevăr un verde-albastru). Am vrut să mă leg de iluminarea cu lumânări de la tine dar WB este OK :biggrin:
 
Da, ultimele 3 sunt facute cu Iphone SE 2016 si nu sunt procesate (ma rog nici una din pozele din thread nu sunt). Pe mine ma ingrijora sa nu fi cumparat o versiune de DIY in loc de una profesionala (daca tot s-a decis Bosch sa le separe folosind verde si albastru).

Acum m-am linisit, sa vedem cum se comporta si la lucru.
 
Last edited:
Back
Top