3D stereoscopic in jocuri

Marius '95

troubleShooter
Am GPU Nvidia 780, monitor CRT pe DSUB si ochelari tip shutter-glasses de la eDimensional. Din motive de Nvidia, merge doar in mod line-interlaced, adica imagine nu foarte grozava, dar compatibilitate decenta. Merge cu aproape orice joc cu grafica 3D DirectX, chiar daca n-au fost scrise pentru 3D stereoscopic.
Daca ar fi sa trec la un ecran plat, sa zicem o plasma Panasonic care suporta 3D SbS/TB si acum sta degeaba in sufragerie, ce optiuni harware/software am? As vrea acelasi nivel de compatibilitate: orice joc DirectX.
 
Din câte știu cu plăcile noi nu mai e problema veche (SbS doar pentru quadro); dar am impresia că e și legat de DX12, adică Windows 10, adică useless pentru tine.
 
Pai eu auzisem ca Nvidia a renuntat de tot la 3D.
Ce inseamna mai exact "placi noi"?
N-am nici o problema cu Win10 cu conditia sa nu fie conectat la retea. Strict ca o consola de jocuri, merge. In momentul asta am un Win7 exclusiv pentru gaming.
 
Hmm, ce văzusem eu se pare că era doar pentru ochelari 3d cu display integrat, căutând acum nu îmi mai e clar dacă e ceva posibil și pentru TVs and stuff :frown:.
 
Back
Top