Probleme și sugestii privind funcționalitățile forumului

Nu continui poluarea, dar in cateva cuvinte lamuresc situatia:
Da, se poate sa-i dam in judecata si vom castiga, dar asta aduce o problema neprevazuta: cazul va intra in asteptare destul vreme, timp in care nu rezolvi nimic. Poate chiar si un an.
Pe cand daca ne angajam undeva ne dau CNP imediat. Oricum asta vom face in curand, doar asteptam inca un pic sa putem trimite copilul la cresa (de fapt aici cresa si gradininta sunt acelasi lucru, de la 1 an pana la scoala primara).
 
Păi băgați pe rol și faceți mișcările voastre între timp. Nu scrie nicăieri că nu poți face multitasking, ba chiar cu așteptarea puteți cere daune mai mari (uite cât am tras și se putea rezolva ușor etc). Discutați cu un avocat :smile:
 
Din pacate varianta cu avocatul e paguboasa aici: avocatul are si el interes sa traga de timp ca e platit pentru asta, statul deconteaza doar 70% din plata avocatului si asta doar daca platesti tu inainte din buzunar, etc.
Cazul nostru nu este prioritar pentru ca suntem din UE si avem implicit dreptul sa locuim aici fata de toti emigrantii non-UE care nu au implicit dreptul de rezidenta.

Dar cum ziceam, nu e panica, in afara de faptul ca nu merg online cardurile noastre nu exista vreo piedica reala in a locui aici. Unii cer pentru chirie sa ai CNP-ul local, dar daca aud ca le dai banii inainte se razgandesc urgent.
 
Ăăăm bună întrebare :biggrin: Built-in nu este nimic de genul, iar ca add-on-uri găsesc doar statistici pentru forum, gen topicuri/posturi/useri activi, nu pentru profilul propriu. Dar de ce? Adică e nevoie de așa ceva periodic, sau e un one-time need?
 
Fan Club Michae.... ăă Marius :biggrin: Nu găsesc vreun plugin de-a gata, dar mai caut. Teoretic aș putea face un query în db dacă-i înțeleg schema...
 
Numai mie mi se deschide (prima oară) de vreo două zile greu forumul, iar uneori zice "server not found"? Ciudat e că după ce intru, pare că merge corect.
 
Back
Top