Monitor

LG ul meu (W2220P) e incă verde, fara zgomote stranii sau alte incidente, dar ii lipsesc USB urile Dell ului... :smile:
 
U2412M e ok, am avut unul, dar e cam mare pentru ce-mi trebuie (de-aia nu a înlocuit 2209 acum mai mult timp).
 
În cazul ăsta nu mai ştiu ce să zic, doar Dell ezistă. :biggrin: P22/2417H am dat tone, n-am prea avut surprize cu ele - doar alea care veneau sparte de FAN. :biggrin: În rest toate bune.

U2414H? Ăsta nu-i 16/10, teoretic încape?
 
Mda, nu știu ce să zic de P2417H, l-am avut pe masă lângă celelalte două (U2715 și 2209WA), băgate în aceeași placă grafică (chiar am zis să nu fie de la placă) și diferența de calitate a imaginii era chiar mare. Nu am reușit să fac niște poze demonstrative, dar când treceai privirea de la unul la altul se vedea clar că există.

Cred că U2414H e cel mai apropiat de ce vreau eu, că are marginile mai subțiri, ar înălța doar cu 2 cm celălalt ecran. Dacă nu găsesc altceva mai interesant..

Foxter: EV2455 sună și mai bine (pentru că e 16/10 e mai puțin lat decât 2450, și e mai înalt - nu mai arată la fel de dubios când e rotit vertical), dar prețul și faptul că nu există în stoc nicăieri îl mută din zona de impulse buy (~1000 de lei) în zona de cadou de Crăciun :smile:. Adică de banii ăștia aș putea să iau un U2414 și tot îmi rămâne suficient ca să schimb biroul cu totul :biggrin:.
 
Intradevar, Eizo are monitoare bune cu garantie mare dar tare scumpe, eu am 2000 dat RON pe EV2455 si era la promotie cand l-am luat. Acum vad ca EV2450 e la ~1700.

Si eu am schimbat monitorul tot cand s-a stricat, in cazul meu era un Eizo L985 refurbished fabricat in Decembrie 2003 si a inceput sa bazaie in stand-by in Decembrie 2016.
 
Până la urmă am luat U2414H, că era la reducere. Încă nu l-am desfăcut/montat, diseară.
 
E utilizabil lângă U2715, dar le va trebui o calibrare să afișeze chiar același lucru.

LE2A1844_small.jpg
 
Last edited:
Sa fie potrivit cetateanul U2715 si pentru utilizarea cu o consola PS3/PS4? Aveti alte recomandari? Scopul final-final va fi un set-up cu racing seat.
 
Si pentru ca tot nu ati raspuns la intrebarea anterioara - unde as putea testa/repara un monitor LCD?
 
Cand imi bate cate un vecin la usa sa-i repar calculatorul / televizorul / Windowsul / whatever, il expediez urgent la Depanero. Din motive evidente, habar n-am nici ce preturi practica, nici daca sunt seriosi.

Bafta! :smile:
 
Pache depinde cat de tare iti doresti acel produs reparat. Sunt cateva grupuri pe FB unde sunt depanatori buni, dar cam trebuie sa merite reparatia. Adica nu are sens sa repari un monitor care este depasit moral, pentru ca sunt sanse relativ mari sa ai defectiuni la alte piese si per total reparatiile adunate vor costa cat unul nou.

Daca ai scule si determinare, ma voi stradui sa te indrum pe cat posibil. Dar nici asta nu e o cale usoara, sculele sunt scumpe si necesita destul timp.
 
Eh, poate sunt doar condensatorii dusi, ar fi o reparatie ieftina care te scuteste de un upgrade neprogramat sau poate chiar si nedorit.
 
Oricum trebuia schimbat cu ceva mai nou. Tehnologia a evoluat enorm in ultimele 6 luni. :biggrin:
 
Prowd owner of a Samsung 910T. Still going strong! L-am luat pe vremea când RON-ul era ROL. :biggrin: Anul ăsta cred că face 16 ani. Sper să nu cobesc. :biggrin:
 
Nu ma gandeam sa il pastrez pentru mine. Am nevoie de un monitor cu intrare HDMI pentru a lega un PlayStation la el si ma gandeam ca pe asta sa i-l parchez lui taica-miu care se chinuie inca cu unul de 19'' pentru browsing.

upload_2018-6-12_7-5-5.png
 
Back
Top