Is this fun or what? :D

aluzie la o minoritate anume, știm noi care.
Hmm, dragule, chiar mi-s așa de paraleli aceia despre care spui tu, de nu-ți închipui... Multe impresii false se fac din niște comentarii pe forum. De cele mai multe ori aciditatea/patosul comentariilor mele sunt îndreptate mai mult spre interlocutorul, care, vezi Doamne, încearcă să-mi facă educație, de cele mai multe ori, cu argumentație zero. Ca un dialog al surzilor unde se încearcă impunerea unor idei. Iar dacă te uiți ce interlocutori am avut, poate ai să înțelegi și de ce. :wink:
Aaa, am uitat să spun, tu nu faci parte dintre ei: ai, totuși, un vocabular uman, nu simian. :wink:
Lasă radiațiile, mai importante sunt filamentele gravitaționale, dacă ți-ai pus patul peste unul din ăsta te-a luat naiba.
link?
 
Am cerut, fiindcă legenda spunea că vinele de apă subterane ar fi de vină, nu gravitația. Se recomandau spire de cupru puse sub pat. Moda asta era prin anii '80-'90. :wink:
Acum tehnologia a evoluat (și au furat și tot cuprul) în wireless și nu se mai folosesc spire de cupru, doar un pahar cu apă. :hihi:
 
Nu erau vinele de apă, ci tunelurile dacice de sub toată țara. Sunt pustii acum și trage curentul prin ele, aerul e uscat și atunci produce încărcare electrostatică pe pereții tunelurilor, încărcare ce se suprapune peste câmpul magnetic al pământului. De-aia se tulbură zeama de sare-oțet-apă din pahare, nu de la reacția dintre o sare și un acid prin care se eliberează toate impuritățile din sare și se produce un pic de acetat de cupru și acid hidrocloric. Știința e pentru fraieri, de fapt dacii erau niște vizionari săpători de tuneluri.
 
se produce un pic de acetat de cupru
Asta dacă presupui că există impurități cu compuși cu cupru în sarea aia. Sau arunci un bănuț în soluția respectivă. :wink:
Acidul acetic este un acid organic foarte slab. Din câte mai știu eu de la chimie organică, ambele (oțet și sare) disociază (în ionii respectivi) în soluție și se amestecă, nu reacționează propriu-zis. Probabil că există și ceva infim HCl, care (re)reacționează cu CH3COONa presupus format (asta, da!) și se (re)transformă în sare și oțet. Dacă ar fi așa simplu să obții acid clorhidric... :majoreta:

Later: mă gândeam să-mi iau un de-ăsta. :hihi:
Bine că-s pe Canon, e chilipir față de ăsta. :biggrin2:
 
Izvor de sanatate. Rog analiza toxicologica. :biggrin:
 

Attachments

  • apa.jpg
    apa.jpg
    233.2 KB · Views: 43
Ăia cu apa așa par să zică. Sau poate "subst. organice" or fi "substantive organice" sau "substituții organice" :smile:.
 
Mi-am infrant teama. Am gustat. E fsss. Marketing, nu mai are mirosul stiut, de sosete maturate in zeama de varza. :frown:
 
Umblă pe net o etichetă de la Kaufland. :hihi: O fi fotoșopată? La ce specimene populează România, n-aș zice.

origine import.jpg
 
Back
Top