World of Tanks

Eu am gasit recent un tanc distractiv si aproape doar cu ala am mai jucat: B-C 12. Light de tier 8, era destul de agil din start, are un tun foarte decent pentru un light, bun sa ii faci pe altii cu capul.

Tot recent am luat un TD de tot rahatul, suedezul UDES 03: daca nu ai un kilometru de camp deschis ca sa tragi in cineva, esti degeaba in meci.

In schimb am vazut un film cu high-res video care urmeaza sa se lanseze in curand (nu stiu cand), arata extrem de bine. Dupa cum spunea cineva, atat de bine ca iti vine sa te dai jos din tanc sa faci o plimbare la picior.
 
Putina distractie cu TD-ul american.
 

Attachments

  • shot_004.jpg
    shot_004.jpg
    331.4 KB · Views: 37
salutare! va rog si deranjez cu o intrebare legat de wot. daca selectez "pregatire accelerata a echipajului" sau e deja selectata, dupa pregatirea echipajului 100%, are influenta la accelerarea cresterii skilurilor? multumesc antic.
 
Toate detaliile despre antrenarea echipajului sunt aici:


Nu mă mai joc de câțiva ani, deci scriu din amintiri, și s-ar putea ca ruznacii de la wot să fi schimbat chestii. Opțiunea pentru "accelerate crew training" era disponibilă doar pentru tancurile Elite, la care practic nu mai aveai ce altceva să faci cu punctele de experiență câștigate în luptă. După ce ajungeai cu echipajul la 100% (sau 110% mulțumită căpitanului), puteai alege skilluri pentru fiecare membru și parcă continua treaba cu accelerarea.

DAR, la skilluri e important de știut că echipajul progresează în a le învăța doar atunci când pui tancul în anumite situații din care să crească un skill sau altul. De exemplu, la distrugătoare (TD) e foarte util un skill pentru camuflaj. Dacă tu nu știi cum să ascunzi distrugătorul după o tufă ca să nu fie detectat, și nu știi să ții apăsat butonul drept la mouse cât timp rotești camera și te uiți în jur, pentru ca astfel distrugătorul să stea complet nemișcat și nici măcar țeava la tun să nu i se miște, păi n-o să vezi progres pe skillul ăsta, cu sau fără accelerare. La fel mai era un skill pentru șofer care creștea foarte greu dacă tu nu folosești deloc funcția de frână de mână la condusul tancului, pentru a face slide stop su rotire cu derapaj. Trebuie să citești la fiecare skill ce trebuie să faci.

Când aduni deja skilluri mai multe la echipaj, o treabă deșteaptâ e să-l muți în barăci și să antrenezi alt echipaj pe acel tanc, tocmai ca să ajungi și la skilluri finalizate. Ulterior când iei un tanc nou dintr-un tier superior, fără echipaj, poți face retraining la un echipaj existent și să-l folosești, și atunci începi să te joci cu tancul nou cu un handicap mai mic, iar echipajul va avea direct skillurile obținute pe tancul anterior.
 
Back
Top