Spaghetti carbonaaaraaa! Preferatele mele.
Dacă interesează pe cineva rețeta, o folosesc pe cea a lui nea Carluccio. Avantaj: în ~ 10-15 minute ai de mâncare ceva... excelent!
Da, aia e reteta corecta. Asa mi-o face si italianu' ala pe care-l caram cu noi prin concediu.
Singura diferenta e ca in loc de guan-aia/pancetta folosim obstescul kaiser.
Barilla sunt ok, DeCecco sunt si ele foarte bune, dar incercați să le faceți cu paste de casă, e altceva, e o diferenta "abisală", cum zicea colegul de pe forumul de biciliști audiofili.
Chifle de hamburger, ieri, produsul final n-a mai apucat să facă poza!
Mi-am tras șuriu de la Petrom, cu puncte și un pol. Să fiu pregătit că e Ignatu' și vine gușteru' odată cu el.
Bine făcută jucăria. Se "arestează" doar pentru tranșat. Crecă mâine mai iau unul, să le dau și fetelor să aibă unul de abuzat.
Pot sa-ti scanez o reteta dintr-o carte de bucate de prin 1930. Ma indoiesc insa ca o vei respecta intocmai (32 de galbenusuri la 1Kg de faina).
Personal nu pot sa ma laud cu cine-stie-ce reusite la capitolul asta...
Tocmai am lichidat ultima felie din șarja făcută Sâmbătă. Se fac ușor și rețeta poate fi alterată după gust (adică am dublat cantitatea de nucă). Would eat again.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.