Vreau maşină de spălat. Ce maşină de spălat vreau?

ipman, ignora-i, sunt doar rai si gelosi. :tongue:
Indiferent de numarul de colete in care vine, LG-ul ala e chiar o alegere excelenta. Am avut eu ceva aventuri, insa acum sunt foarte multumit de rezultate, chiar daca nu are ea si setare de spalare la 50C (buna pentru camasi, tricouri, echipament sport din bumbac, etc).
 
Misterul a fost elucidat: al doilea colet era un cadou-bonus: Vanish pentru pete.
Masina de spalat are temperaturi de 20,30,40,60 si 95, plus abureala, ceea ce m-a incantat. Pe moment casa e in renovare, asa ca mai are timp de-o pauza inainte sa intre in paine.
AdrianB1 ea este wireless, adica NFC. Nu stiu de unde se poate downloada softul, dar o sa aflu in curand.
 
Pai sta bine fata de un Gorenje. E comutator, nu e potentiometru. Da' lasa ca o upgradezi prin NFC. :dracu:
 

Attachments

  • temp.jpg
    temp.jpg
    93.6 KB · Views: 23
Google Play si cauti dupa LG Smart Laundry... si ai acolo destule programe, vreo 20, n-am descarcat decat unul cu baby care si unul cu sweat stains, bunicele.
 
Vreau masina de spalat cu sertar detergenti pe mijloc sau pe dreapta. Ati vazut pe undeva?
Trebuie cumparata saptamana asta, ca s-a stricat cea veche.
 
Presupun ca nu este singurul detaliu dar imi inchipui ca este unul foarte rar. Probabil ca cel mai usor ar fi o raita prin magazine precum Altex, Flanco, etc. si deschise rand pe rand toate pentru a gasi modelele fix cu chichita ta.
 
Nu am văzut niciodată vreuna cu această caracteristică. Dar ai mereu opțiunea să ignori sertarul și să pui detergentul direct în cuvă, împreună cu hainele, într-un capac gradat care vine cu sticla de detergent lichid. Singurul caz în care ai nevoie de sertar este când folosești programele extinse de spălare (alea de 2-3 ore), care necesită separarea dozelor de detergent pentru prespălare și spălare și înălbitor pudră. Însă la cum sunt de eficienți detergenții din zi de azi și cu componente de înălbire, poate doar hainele de pe un hobo ar avea nevoie și de ciclul de prespălare; altfel, un program rapid de 40-60 minute cu un singur ciclu de spălare e foarte suficient, iar atunci poți pune detergentul în cuvă.

PS: pe mijloc n-are cum fi, nu încape constructiv din cauza balastului de pe cuvă și a limitărilor standardului de înălțime totală a mașinii de spălat. Iar pe partea dreaptă mi se pare că a avut Samsung un model acu' 15+ ani, arăta dubios rău (plus că mașinile de spălat Samsung erau și sunt niște praștii scumpe).
 
Emag, cautat masina de spalat, asezat dupa pret, rasfoit pana la pagina 8 si nici macar un exemplar nu are sertarul pe mijloc sau pe dreapta. La pagina 8 era un uscator de rufe Gorenje cu sertar pe dreapta. Nu pricep ce faci cu sertarul la un uscator de rufe, poate stie careva. :smile:

Deci nu sunt rare, nu sunt deloc. Poate au fost candva, dar nu si in 2017.
 
Ai dreptate. Incredibil. :nuts:
...
Cat de repede trece timpul alaturi de o masina de spalat rufe buna. :smile:
 
ce faci cu sertarul la un uscator de rufe, poate stie careva
Sertarul ăla de fapt e un rezervor luuuuuuung în care se acumulează apa rezultată din condens. E și un indicator al faptului că uscătorul e cu condensație, nu cu evacuare a aerului fierbinte (cu umezeală cu tot, dar și cu căldură, de unde și prețul mai mic dar consumul de energie mai mare). Sertarul ăla trebuie golit periodic, nu umplut cu ceva :biggrin:
 
S-a stricat iar. Curge. Nu stiu pe unde, nu se vede.
Am intrat pe emag sa citesc review-uri. M-am ingrozit rau: programe de spalare de 30' care dureaza real 2-3 ore, programe care se blocheaza si invart rufele forever, rulmenti schimbati fix la terminarea garantiei, rulmenti incastrati care se pot schimba o singura data taind cuva, specificatii de 6 kg care de fapt accepta doar 2-3 kg la majoritatea programelor, masini care nu au program separat de stoarcere, etc. etc. WTF?!
Masina actuala are vreo 20 ani. Ce naiba pot sa cumpar azi si sa mearga 20 ani?
 
Back
Top