Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Cica nu e deloc secret si informatiile colectate sunt stocate local pentru debug daca vrei sa faci asa ceva, dar trebuie sa citesti mai jos de titlu.
 
Eu am site-uri de la care nu mai cumpăr pentru că-mi cer prea multe date (ex: cnp și alte tâmpenii).
 
ICI va introduce, de la 1 martie 2018, un tarif anual de mentenanta de 6 euro (fara TVA) pentru domeniile de internet .ro

Astfel:
  • Sistemul de domenii '.ro' va fi aliniat la necesitatile serviciului de mentenanta anuala la data de 01.03.2018.
  • Incepand cu 01.03.2018, detinatorii (registrantii) de domenii '.ro' vor putea sa achite contravaloarea serviciului de mentenanta pentru perioada dorita de minim 1 an si maxim 10 ani.
  • Tariful practicat de registrul de domenii '.ro' va fi de 6 EUR/an, fara TVA (tariful care va fi oferit registrarilor acreditati ROTLD). Valoarea tarifului a fost stabilita la nivelul pietei europene din domeniu, ajustata la veniturile si la puterea de cumparare a romanilor.
  • Tariful practicat de catre registrarul ICI Bucuresti (vanzare directa pe site-ul www.rotld.ro) va fi de 12 EUR/an + TVA.
 
Corolar:
Doina Banciu, director general in perioada 2009-2016 al ICI - institutul care traieste din gestionarea domeniilor de internet .ro, o resursa limitata a statului, a avut in luna decembrie 2015 venituri brute din salarii, plus bonus de performanta si prime in valoare de 47.678 (peste 10.700 de euro),

http://mobile.hotnews.ro/stire/21945781
 
Back
Top