Filme, seriale, actori, popcorn

Am adormit la Multiplex la prima parte din Rogue One, dupa ce se certau de vreo jumatate de ora ce si cum cu Rebeliunea. Oricum mai bine decat The Force Awakens, acolo am dormit si pe final :smile: . Grand Admiral Thrawn nu s-a obosit sa apara in nici unul din ele :smile: .
 
Vazut / placut Moon si Ex Machina (ocazie cu care am ramas uimit ce bine-i sta lui Miahi cu barba). :biggrin:
 
Da, e foarte reusit serialul. N-am apucat sa vad din sezonul 2 decat primul episod, insa continua bine actiunea din S1.
Si mai am pe lista de vazut Mr. Robot sezonul 2 si poate reusesc sa vad si True Detective S2 candva anul asta.
Alegerea e grea seara, somn vs seriale vs citit vs... :goofy:
 
La La Land: way overrated. Nu e comedie, nu e muzical: partea de musical are vreo 5% din film (nici Ryan Gosling si nici Emma Stone nu au voce pentru asa ceva, iar partea de dans e scurta si subtirica) si nu e nimic de ras in filmul ala. La un moment dat chiar te intrebi de ce personajele din rolurile principale sunt atat de tampite, in special personajul lui Gosling care da pe-afara de vreo cateva ori.
Nu e pierdere de timp 100%, dar nici nu merita peste 7 pe IMDB.
 
Am vazut Hacksaw Ridge, e un film destul de bun desi suna destul de tare a propaganda. Nu e filmul de razboi in care Tom Hanks trage cu un pistol intr-un tanc si explodeaza, ci *** SPOILER ALERT*** un tip religios care totusi e un erou *** SPOILER END ***. Astept cu interes urmatorul film in care un tip care era gay in WW2 ia Congressional Medal of Honor, ca negri sunt mai multi. Ah, si o femeie transgender, ca sa fie diversity target implinit conform politically correctness.

Si am mai vazut si Only Lovers Left Alive, recomandat de un coleg mai dubios (adica ia ideea de arta la extrem). E un film interesant, dar fara actiune, fara vreo poveste sofisticata, un fel de Samsara cu sunet si o poveste. Nu mi-a parut rau de timpul consumat, rar am ocazia sa vad asa ceva.

Si End of watch. Bunicel, doar ca la final e tras de par pana ramane fara piele pe cap ca sa iasa film american adevarat. Scenaristul si regizorul ar merita sa isi bage cate un Glock 19 in fund si sa goleasca tot incarcatorul ca sa inteleaga cum functioneaza o arma de foc si ce efecte are. Asupra hemoroizilor, normal.

An officer and a Gentleman. E un film deja foarte vechi (1982), foarte popular la vremea lui, cand Richard Gere era tanar si nu prea celebru. Il ratasem in cinema la vremea lui, l-am vazut acum si e ok.

Si un film recomandat de o colega, Movie 43. Recomandarea suna cam asa: "e completely fucked up. Atat de fucket up incat X l-a vazut si nu a ras". Da, colega vorbeste romgleza (normal :frown:) si X e o alta colega despre care se spune ca are un simt al umorului atat de intens incat poate sa rada si la Schindler's List.
 
Hacksaw Ridge e chiar bunicel pana ajunge la sfarsit unde il transforma pe gigel intr-un fel de mantuitor (probabil ca inca mai are ceva idei neterminate Gibson de cand a facut Patimile alea).
Logan nu e chiar de 10, dar e un film bun, care intamplator are niste mutanti prin el. Spre deosebire de Hacksaw se termina cum ar trebui, cu Johnny Cash. A, si m-a enervat lipsa de coerenta a "futurismului". Anu' 2029, 3 sferturi dintre masini si tehnologia in general par a fi de anu' asta.
 
Miss Sloane
In ultima perioada pur si simplu nu mai am răbdare sa ma uit la filme, dar asta a reușit sa ma tina lipit de TV. Subiectul nu e cine stie ce, lobbying/politica, dar e bine scris explica destul de exact politica de peste ocean.
 
Niste SF-uri bune dar cu f. putine personaje? Gen Ex-machina, Moon, Solaris (asta nou), Dark Star ( :biggrin: ), 2001, Silent Running, etc...? Care ar mai fi? Nu suport inghesuiala. :biggrin:
 
Niste SF-uri bune dar cu f. putine personaje? Gen Ex-machina, Moon, Solaris (asta nou), Dark Star ( :biggrin: ), 2001, Silent Running, etc...? Care ar mai fi? Nu suport inghesuiala. :biggrin:
Încearcă seria de la Netflix numită Black Mirror. Sunt episoade de 1h în stilul Twilight Zone. Nu sunt SF per-se, dar au multe elemente interesante.

SF bun am auzit că Arrival ar fi fain, sincer eu după ce m-am "ars" cu Interstellar suflu și-n iaurt și nu mă mai încălzește cu nimic hype-ul.
 
Back
Top