Caut un program care sa faca <ceva>

Și ESET are un firewall care poate fi configurat să-ți amărască ficatul de fiecare dată cînd mișcă ceva înspre rețea.
 
E vorba de deschis o pagina de web in browserul default (echivalent dublu-click pe un fisier .LNK), nu de o conexiune criptata cu banca. Nu cred ca e o problema de securitate, ci una de comoditate si nici macar serioasa pentru ca nu instalezi chestii dubioase de 3 ori pe zi.
 
Trebuie sa gasesc un program de tipul lossless video joiner / splitter. Adica sa nu faca recodare cand lipeste / taie, daca e si frame-accurate e si mai bine. Sa accepte cat mai multe formate video ca input. Sa nu fie bloatware. Vdub necesita prea multe acrobatii ca sa proceseze altceva decat avi iar Avidemux nu suport. Tot caut si degeaba. :frown:
 
Brrr... Nu-mi place GUI-ul, deci nu ma obosesc sa-l descarc. :frown: In alta ordine de idei, am downloadat ASTA. Are 4.5MB. Acum testez daca chiar face chestiile cu care se lauda. Pare fix ceea ce vreau eu. Revin. :smile:

LE: :love: :love: :love: :love: :love:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Oct. 25 20.32.gif
    ScreenHunter_01 Oct. 25 20.32.gif
    25.4 KB · Views: 19
Eu folosesc MKVToolNix pentru treaba asta. Nu stiu daca face tot ce-ti trebuie tie, eu tai genericul de final la filmele cu bitrate mare, la 3-4 filme taiate mai fac loc de unul, la arhiva din dulap. Ma rog, mai integrez/dezintegrez subtitrari, multiple track-uri audio, chestii d-astea. Nu este mic, dar nu are bloatware si mai ales, este portable, chestie care pentru mine conteaza mai mult dacat spatiul ocupat pe HDD.
 
Si eu tot MKVToolNix mai foloseam pe vremuri, in lipsa de altceva. Daca l-au mai imbunatatit intre timp (mi-a crapat la vreo 2 fisiere, fara pagube colaterale) s-ar putea sa fie suficient.
 
La mine cautarea s-a incheiat. Am lipit in cateva secunde toate .mp4 filmate cu telefonul in ultimul concediu. Machete rulz.
 
Un softuleţ mic cu care să deschid imagini ISO, cue, etc? Foloseam DT Lite, da' l-au mucit şi nu mai merge pe Win10.

Thanks.
 
Unde pot gasi lista actualizata a bancilor care folosesc softul AbSolut facut de Probas?
 
Sa clarificam: Ce inseamna "sa deschizi"? Sa deschizi ca pe arhiva si sa vezi continutul sau vrei emulator?
 
Atâtea răspunsuri, atâtea variante. :smile: Mda, am formulat aiurea, vroiam sa montez o imagine.
 
Back
Top