Noul Abonament DigiMobil

Vezi o cartela d-aia prepaid de la vodafone daca ai nevoie atat de rar.
P.S. Te-ai lua cu mainile de cap daca ai sti cat costa numai licentele pe echipamente per MB tranzitat in retea.
 
Voda, cartela prepay, 200M@2EUR / luna. Nu necesita reactivare lunara, poate fi dezactivata / reactivata oricand. Traficul neconsumat nu se reporteaza. :zbang:
Cand i-am sunat sa ii intreb de asa ceva pentru iPad, imi trebuie doar pentru traficul de date cand zbor ca sa am alertele de aeroport, mi-au zis ca nu se poate, ca pentru iPad au doar nu-stiu-ce cartela de 15 Euro lunar care spala, calca si face mancare etc :frown:
 
*100# -> internet -> alegi optiunea.
 

Attachments

  • vodanet.png
    vodanet.png
    56.6 KB · Views: 34
Pentru asta trebuie sa ai o cartela cu un numar de telefon, nu? Eu am intrebat de cartela pentru transfer de date pe tableta, fara numar de telefon ca nu am ce face cu numarul.
 
Nu mai vorbiți cu toți habarniștii :smile: Iar dacă trebuie abonament, cereți o ofertă customizată pentru abonament de grup în toată familia extinsă, cu mii de minute între voi pentru fiecare, în orice rețea națională, cu date, SMS-uri, ce vă doare. Taică-meu tocmai a rediscutat contractul, îi propuneau 10 sau 15 giga de trafic de date (național), i-am sugerat ca mai bine să ceară doar 3 sau 5 giga de trafic național însă 1 giga sau jumate de trafic de date în roaming. Că umblă des prin străinătate și acolo te cam ajută să nu cauți hotspot-uri wifi. Ofertele predefinite la nivel de individ nu sunt chiar cele mai avantajoase dacă le pui în grup. Nu neapărat la costul mai mic per persoană, ci în beneficii mai multe în același cost.
 
Eu am incercat sa nu vorbesc cu habarnistii, am vorbit cu Sorin si Ionut (ii stii) ca tot aveam de la ei cartela din telefonul de serviciu, ei au sunat la account managerul pentru compania noastra, tanti aia l-a pus pe un tip sa ma sune si ala mi-a indrugat despre iPad si 15 euro. Le-am spus clar la toti de la inceput ca e pentru mine personal, nu de companie, dar nu aveam chef sa intru in primul magazin Vodafone sa intreb pe tanti sau nenea de la ghiseu ca nu stiu cat se pricep si aia.

Nu pot sa fac abonament de grup ca am groupie, abonamentul din telefonul meu e dat de companie si e un soi de aproape nelimitat, asa ca nu are rost sa imi fac abonament personal pentru ca oricum 99% din convorbiri sunt de serviciu. Frate-meu are tot de la serviciu, ca e in lista de contacte de urgenta a companiei lui si trebuie sa raspunda 24x7, ai mei au niste abonamente dar nu cred ca am ce negocia la ce valoare mica au in total. Inca ma intereseaza cum sa obtin trafic de date cu 2 euro lunar, ca poate imi reinoiesc permisul de conducere si licenta de zbor si folosesc iPad-ul ala la navigatie.
 
@Pufi: , treaba cu familia e valabila la astia mai tineri, cu timpul o sa constati ca nu prea mai ai pe cine sa incluzi in grup, din cauze naturale.
 
AdrianB1 eu la Voda platesc pentru telefonul personal vreo 7 eur lunar, si pentru inca 3 eur mi s-a oferi trafic nelimitat ca volum, dar dupa un anume prag limitat la 128k/sec.
Mie nu mi-a placut niciodata sa amestec telefonul personal cu cel de la munca, asa ca am doua fizic separate. Pe cel personal consum putin trafic de internet, si zic eu ca platesc relativ putin ca sa fiu bagat la vreo categorie speciala de clienti.
Poate merita sa mai intrebi.
 
Vad ca astia de la Digi au marit traficul in 3G la 10GB/luna pentru abonamentele Optim Nelimitat...

574c09cf682ccfc8f7b0c79b
 
Nu știu de unde ai luat tabelul ăsta, că la ei pe site scrie altceva. Poate e o ofertă limitată pentru noii conectați/prozeliți. :biggrin: Bine, chiar dacă ar fi așa, nici ăia 5GB nu pot să-i consum pe lună. E bine, totuși, să sțiu că mai am încă 5 GB în plus, pe care iar n-o să-i consum. :haha:Poate dacă începe Euro 2016 mai un rezumat, mai un gol pe budă pe youtube... deși nu mă dă pe mine microbul afară.

 
Ca sa cresti acoperirea costa bani zdraveni si timp, nu-i bine din punct de vedere managerial. Sa modifici niste cifre din pix e mult mai usor.
 
Digi Mobil anunţă lansarea serviciului de date 4G și în banda de frecvențe 2100 Mhz
RCS & RDS anunţă astăzi, 6 octombrie, lansarea serviciilor de comunicaţii mobile 4G în banda de frecvențe de 2100 Mhz (banda 1 LTE), începând cu 20 octombrie 2016. Utilizatorii Digi Mobil din Oradea şi Piteşti vor fi primii care vor beneficia de acces la tehnologia 4G în banda nouă de 2100 Mhz, urmând ca până în ianuarie 2017, aceasta să fie implementată gradual în oraşele: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Galaţi, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Reşiţa, Slatina, Hunedoara, Valea Prahovei și zona Râşnov, Zărneşti, Moeciu şi Bran.

In sfarsit o sa am si eu 4G pe Nexus 5 :biggrin:
 
Back
Top